Berlijnse bollen

Datum: 
13/04/2019 (Hele dag)

Beste Herzelenaar, ouders, leden en sympathisanten,

Op zaterdag 13 april 2019 is het weer zover. Dan zien jullie ons opnieuw door de straten hollen, want het is BERLIJNSE BOLLEN! Iedereen is er dol op, ze zijn overheerlijk en bovendien zelfgemaakt. Wij zijn er intussen om bekend en willen deze traditie in ere houden. De leiding staat al van de vroege ochtend paraat om de BERLIJNSE BOLLEN zelf te maken. Één doosje kost 5 euro en bevat 4 overheerlijke BERLIJNSE BOLLEN.

WANNEER?

Wij starten met de verkoop vanaf 10uur en gaan door zolang de voorraad strekt!

HOE KAN IK EEN DOOSJE KOPEN?

Samen met onze leden trekken wij door de straten van groot-Herzele om onze dozen deur-aan-deur te verkopen. Er is eveneens een mogelijkheid om dozen te komen afhalen aan onze Chirolokalen (Tuinwijkstraat 4, Herzele).

BERICHT AAN ONZE LEDEN: Wegens de massale verkoop van vorig jaar hebben wij dit jaar het aantal mogen opdrijven naar 6000 BERLIJNSE BOLLEN! Maar zoveel bollen verkopen, dat kunnen wij natuurlijk niet alleen. We zouden heel graag onze leden warm maken om ons een handje te komen helpen. We spreken af op zaterdag 13 april 2019 om 9u00 aan onze lokalen, zo kunnen we alles in goede banen leiden om deze BERLIJNSE BOLLEN te verkopen. Vergeet jullie uniform niet aan te trekken! Het einde van de verkoop is voorzien om 14u00 ouders mogen hun zoon en/of dochter terug komen ophalen aan onze lokalen.