Startdag Chiro Okido Herzele

Datum: 
09/09/2018 - 12:30 tot 17:00

Zondag 9 september 2018 is het zover: het startschot van ons 33ste werkjaar! Heb je zin in een namiddag spelen, plezier en ravotten? Ben je een echte Chiroveteraan of is Chiro iets nieuws voor jou? Dan nodigen wij jou graag uit op onze STARTDAG aan de Burcht. Iedereen tussen 6-18 jaar is welkom om een Chiro-namiddag mee te pikken en eens gratis te komen proberen. 

Inschrijven is mogelijk op zondag 9 september vanaf 12u30 aan de burchtweide van Herzele. Er bestaat ook een mogelijkheid uw inschrijving vooraf online te registreren op onze website. Surf hiervoor naar www.chirookidoherzele.be en vul het online formulier in onder het tabblad “Online inschrijven startdag”. Voor een vlotter verloop tijdens onze Startdag gaat onze voorkeur naar de online voorinschrijving. Ook wanneer je nog niet helemaal zeker bent of u zich officieel wil aansluiten bij de Chiro kunt u de online voorinschrijving al vervolledigen. Jouw inschrijving zal pas officieel zijn na betaling van het lidgeld! Meer info hierover ontvangen jullie in een brief na startdag.  
 

Onze Chiro-activiteit start stipt om 14u en eindigt om 17u.


VERLOREN VOORWERPEN
Op onze Startdag zullen wij de verloren voorwerpen van op kamp verzamelen zodat ouders en kinderen hier een kijkje kunnen nemen en hopelijk hun verloren voorwerpen terug kunnen vinden. Ook ouders die voorwerpen hebben gevonden in de bagage van hun kinderen, maar toebehoren aan anderen kunnen deze meenemen.
 

COCKTAIL- EN TAPASBAR

‘VZW Okido bouwt’ werd vorig jaar officieel opgericht met als doel de financiering en de (ver)bouw(ing) van nieuwe jeugdlokalen voor Chiro Okido Herzele. Tijdens onze Startdag zal onze vzw een cocktail- en tapasbar voorzien voor alle ouders, leden en sympathisanten. Aanwezigen kunnen vanaf 12u30 op de burchtweide terecht voor een lekker hapje en drankje.

Tot dan!µ