Chirokledij

Waarom een uniform?

Het uniform is de ideale manier om als groep naar buiten te komen, het zorgt voor herkenbaarheid en samenhorigheid. Bovendien kan het wel tegen een stootje! Daarom verzoeken wij onze leden om in de mate van het mogelijke in uniform naar de Chiro te komen.


Pasdag

Normaal gezien organiseren wij elk jaar een pasdag om onze kledij eens te passen en daarna te bestellen. Onze Chiro kledij zal je vanaf 26/09/2021 op onze Chiro kunnen passen en daar ook een formulier invullen om te bestellen. Jullie hebben keuze uit t-shirts en pulls met het logo van onze chiro. Betaling zal cash of via overschrijving gebeuren naar ons Chiro rekeningnummer. Hieronder vinden jullie een overzicht van de kledij die wij aanbieden, alsook de prijzen: De bestelde kledij wordt pas meegegeven na betaling en van zodra de kledij beschikbaar is. Kledij bestellen in de loop van het jaar is eveneens mogelijk aangezien wij steeds een kleine voorraad kledij aan kant houden.

Hieronder vinden jullie een overzicht van de kledij die wij aanbieden, alsook de prijzen:


De Banier

 

Voor de aankoop van een officiële chiroshort of –rok verwijzen wij u graag door naar De Banier, de officiële Chirowinkel voor kledij en artikelen met een Chiro-logo.

De kostprijs van de short of rok bedraagt voor de kleine maten (6 – 16 jaar) € 31 per stuk en voor de grotere maten (vanaf maatje 36) € 34 per stuk.

De Banier biedt nog veel andere soorten kledij aan, zoals kousen, regenjasjes, pullovers, t-shirts, schoenen, enzo. Uiteraard zijn deze niet verplicht aan te kopen.

De aankoop van een chirohemd is populair onder de leden maar niet verplicht.

Meer informatie over prijzen en het concrete aanbod vindt u terug op hun website: www.debanier.be. Er is een Banier in o.a. Aalst, Gent, Brussel enz.

../Desktop/Schermafbeelding%202016-10-05%20om%2014.35.00.png


Tweedehandskledij

Via deze weg voorzien wij de mogelijkheid aan ouders en leden om tweedehands Chiro-kledij te koop aan te bieden op onze website. Zo kunnen oude uniformen die nog in goede staat zijn worden gerecycleerd.

Hebben jullie spullen in de kast liggen die voor een prijsje weg mogen? Stuur dan een mailtje naar ons algemeen e-mailadres: chirookidoherzele@gmail.com.

Wij zorgen ervoor dat uw advertentie op onze website wordt geplaatst.

Vermeld zeker:

- soort kledij

- maat

- prijs

- uw contactgegevens

- een foto (optioneel)

Zijn jullie zelf op zoek naar een uniform voor jullie zoon/dochter? Neem dan gerust een kijkje tussen de advertenties, misschien vindt u er wel wat u zoekt!

Momenteel geen advertenties tweedehands.