Chirokledij

Waarom een uniform?

Het uniform is de ideale manier om als groep naar buiten te komen, het zorgt voor herkenbaarheid en samenhorigheid. Bovendien kan het wel tegen een stootje! Daarom verzoeken wij onze leden om in de mate van het mogelijke in uniform naar de Chiro te komen.


Pasdag

Op zondag 22 september 2019 en zondag 6 oktober 2019 aansluitend na onze Chironamiddag organiseren we om 17u15 een pasdag. Op onze pasdag bieden wij onze eigen chirokleding aan. Jullie hebben keuze uit t-shirts, topjes en pulls met het logo van onze chiro. Betaling op de pasdag is mogelijk cash of later via overschrijving. De bestelde kledij wordt pas meegegeven na betaling en van zodra de kledij beschikbaar is. Kledij bestellen in de loop van het jaar is eveneens mogelijk aangezien wij steeds een kleine voorraad kledij aan kant houden.

Wie na pasdag nog kledij willen bestellen, kan zich informeren bij de groepsleiding om na te gaan of de gewenste maat nog beschikbaar is. Hieronder vinden jullie een overzicht van de kledij die wij aanbieden, alsook de prijzen:


De Banier

 

Voor de aankoop van een officiële chiroshort of –rok verwijzen wij u graag door naar De Banier, de officiële Chirowinkel voor kledij en artikelen met een Chiro-logo.

De kostprijs van de short of rok bedraagt voor de kleine maten (6 – 16 jaar) € 31 per stuk en voor de grotere maten (vanaf maatje 36) € 34 per stuk.

De Banier biedt nog veel andere soorten kledij aan, zoals kousen, regenjasjes, pullovers, t-shirts, schoenen, enzo. Uiteraard zijn deze niet verplicht aan te kopen.

De aankoop van een chirohemd is populair onder de leden maar niet verplicht.

Meer informatie over prijzen en het concrete aanbod vindt u terug op hun website: www.debanier.be. Er is een Banier in o.a. Aalst, Gent, Brussel enz.

../Desktop/Schermafbeelding%202016-10-05%20om%2014.35.00.png


Tweedehandskledij

Via deze weg voorzien wij de mogelijkheid aan ouders en leden om tweedehands Chiro-kledij te koop aan te bieden op onze website. Zo kunnen oude uniformen die nog in goede staat zijn worden gerecycleerd.

Hebben jullie spullen in de kast liggen die voor een prijsje weg mogen? Stuur dan een mailtje naar ons algemeen e-mailadres: chirookidoherzele@gmail.com.

Wij zorgen ervoor dat uw advertentie op onze website wordt geplaatst.

Vermeld zeker:

- soort kledij

- maat

- prijs

- uw contactgegevens

- een foto (optioneel)

Zijn jullie zelf op zoek naar een uniform voor jullie zoon/dochter? Neem dan gerust een kijkje tussen de advertenties, misschien vindt u er wel wat u zoekt!

Advertentie 1

Contact gegevens
Fam.Verhamme -VanderStraeten, kouterstraat 54
0485-79.80.62
dominique_verhamme@telenet.be

Chiro short maat 140: 10 euro,zeer goeie staat

Chiro hemd maat 8 jaar: 15 euro,zeer goeie staat (VERKOCHT)

Chiro sweaters blauw okido maat small, zeer goeie staat: 10 euro (VERKOCHT)

T-shirt Chiro okido blauw maat 7/8 jaar: goeie staat, 5 euro (VERKOCHT)

Top rood Chiro maat 140 , goeie staat, 5 euro

Cardigan met rits ,maat 140, zeer goeie staat, 15 euro (VERKOCHT)

Hoodie en T-shirt - beiden maar 128 ( 7/8 jaar ) - één seizoen gedragen.

Hoodie: 15 euro en T-shirt: 5 euro

Contact: Guy Oosterlinck