Crysantenverkoop VZW Okido bouwt

Eind oktober is het opnieuw chrysantentijd. Voor deze gelegenheid verkoopt de vzw Okido Bouwt i.s.m. Tuincentrum Goessens chrysanten tegen een democratische prijs van 6 euro. De chrysanten hebben een supermaat met een diameter van +/- 50 cm en zijn beschikbaar in verschillende kleuren (geel, wit en paars), tot zolang de voorraad strekt.

Bestellen kan tot en met zondag 13 oktober 2019 door je bestelling te mailen naar okidobouwt@gmail.com. Vermeld naam, adres en aantal chrysanten (per kleur). Je ontvangt vervolgens een e-mail met de betaalgegevens (via overschrijving).

De Lange (Graaf du Parclaan 62, 9550 Herzele) of in haar brievenbus te deponeren.

De bloempotten kunnen afgehaald worden aan de chirolokalen (Tuinwijkstraat, Herzele) op vrijdag 25 oktober 2019 van 17u00 tot 20u00 of zaterdag 26 oktober 2019 van 09u00 tot 13u00.

Wij danken jullie nu al voor jullie medewerking en vrijgevigheid! De winst van deze actie gaat integraal naar de financiering van nieuwe jeugdlokalen voor Chiro Okido Herzele. Momenteel wordt er door het bestuur van vzw Okido Bouwt hard gewerkt aan de concretisering van het project.