Okido's Battle Van De Afdelingen

Lieve leden,

 
 
 
 
 
 

Om het Chirogemis een beetje tegen te gaan, heeft de leiding voor jullie iets megacoolsuperwijs in petto voor de komende Chirozondagen! We starten deze zondag
(08/11) om stipt 14:00 met

‘OKIDO’S BATTLE VAN DE AFDELINGEN’!!!!

Iedere zondag zal er vanaf 14:00 een online challenge verschijnen op onze facebookpagina ( Chiro Okido Herzele).

We maken een onderscheid tussen de -12 ( Sloebers, speelclubbers en rakwi’s) en de +12-leden (tito, keti en aspi).

Om het halfuur zal er een nieuwe challenge verschijnen voor zowel de -12 als de +12 . Voor elke challenge heb je telkens een half uur de tijd om deze tot een goed eind te brengen en te posten in de reacties met vermelding van de afdeling op facebook!

Elke zondag gaan we dus zowel in de -12 als de +12 op zoek naar de sterkste afdeling! Hoe wordt je de sterkste afdeling van die zondag? Wij zullen kijken naar het aantal reacties op elke opdracht en ben je echt creatief gegaan dan zijn er bonuspunten te verdienen!

En wat valt er te winnen deze zondag? De sterkste afdeling van de -12 en de + 12 kunnen een vrijpas voor de afwas van 1 maaltijd op kamp verdienen en natuurlijk ook de titel ‘sterkste afdeling van Chiro Okido’ voor 1 week!

Om 17u wordt de uitslag online bekend gemaakt voor beide groepen. Ga jij de battle aan? Vergeet dan niet aan mama en papa te vragen om een foto of video te maken als je de challenge hebt uitgevoerd!

Alvast veel succes!

Groetjes De Leidingsploeg!